CAT

ENG

Curriculum


(Constantí-Tarragona, 1980). Viu i treballa a Tarragona. Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. Grau Superior d'Escultura a l'Escola Massana de Barcelona.

Grau Superior en Joieria Artística a l'Escola d'Art de Tarragona EADT on actualment imparteix classes de Projectes de Joieria.

Ha realitzat cursos especialitzats en tècniques diverses al Taller Perill de Barcelona.

Forma part del col·lectiu Joyas Sensacionales coordinat per l'artista Silvia Walz.

She is curator of the cycle "Joies Apart" of the gallery "Galeria Silvestre", a project that began in September 2014


2015Comissària de la Galeria Silvestre amb el cicle "Joies a part"Exposició "Yo te cuento tu me miras". Proposta de 4 joieres del col·lectiu "Joyas Sensacionales" al cicle "A propóstio".Exposició col·lectiva "Ponte en mi lugar...". Octubre de 2015Exposició a Munich de "En tránsito" a l'Institut Cervantes. Març de 2015Exposició col·lectiva "En singular". Desembre de 2015Exposició de "Memory and Mourning" a la galeria Folcwald Gallery de Massachusetts. Gener de 20152014"Exposició col·lectiva" de Joyas Sensacionales. Desembre de 2014.


2013Sel.leccionada a China. Beijing International Jewelry Exhibition. Sep.24-Oct.12.Exposició col.lectiva. INTLET. Taller Perill. Del 27 de juny al 28 de juny.Exposició col.lectiva. "Joyas Sensacionales". Lo Imposible. Presentació dels seus darrers treballs a ARAM espai de joies a Palma de Mallorca del 27 de juny al 27 d'agost de 2013.Exposició col.lectiva. "Joyas Sensacionales". Lo Imposible. Arte Artesania Soller. Mallorca. Del 24 del Maig al 24 de Juny.Exposició col.lectiva. "Joyas Sensacionales". Lo Imposible. LABOR IM CHOR. Galeria Forum. Alemania. del 19 d'Abril al 12 de Maig.Exposició col.lectiva. "Joyas Sensacionales". "A que jugamos". La Mirada Expandida. Barcelona.2012Exposició col.lectiva. "Joyas Sensacionales". Lo Olvidado. Galeria lalabeyou. Madrid. 19 octubre.Exposició col.lectiva. "Joyas Sensacionales". Lo Olvidado. Galeria La Siesta. Barcelona. Octubre.Exposició col.lectiva. INTLET. Taller Perill. Del 28 de juny al 30 de juny.Exposició col.lectiva. "Joyas Sensacionales". Galeria Dterra a Sant Cugat. Del 22 de juny al 29 de setembre.Exposició col.lectiva. "joyas Sensacionales". Melting Point 2012 a València, al Museu Nacional de Ceràmica i Arts Sumptuàries de València, al carrer Poeta Querol, núm. 2. Del 3 de Maig al 3 de Juny.Co-coordinadora exposició "una escola diferents mirades" Joieria. Escola d'Art de la Diputació a Tarragona. Setmana Medieval. Montblanc. 13/04 al 4/05. Consell Comarcal.Exposició. "Joyas Sensacionales" Art i Artesania. Sóller. Mallorca. Del 5 d'Abril al 5 de Setembre.Co-coordinadora i participant de l'exposició "homenatge a Tomàs Palos. Joies amb dedicatòria" a la Diputació a Tarragona. Març.Co-coordinadora de l'exposició "una escola diferents mirades" a la Sala Kesse, espai jove de l'Ajuntament de Tarragona. Febrer.

2011Co-coordinadora de l'exposició "sis escoles, sis mirades" a l'Escola d'Art de la Diputació a Tarragona. Novembre.Participant a l'INLET al Taller Perill de Barcelona."la mirada expandida" joies perilloses. Exposició al c/ Avinyó 46. Galeria d'art de Barcelona.
20062006 Exposició col.lectiva EN FEMENÍ a la sala d'exposicions de Belles Arts, 2006.
2004Col.laboració de la revista "ENVASAT AL BUIT".Exposició a la Capella, celebració de l'aniversari de la Massana. PLATÍ 1929- 04 Escola Massana 75 anys.Co-comissaria del cicle d'exposicions del Centre de Lectura durant l'any 2004.